ORIENT EXPRESS AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Orient Express Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 23:23 Soep was flauw, vlees te droog, normaal is het veel lekkerder
2 dec 2022 om 21:26 Altijd lekker! Ook nu weer een snel bezorgd!
30 nov 2022 om 20:35 Lekker eten rijst alleen in satestokjes zaten splinters
25 nov 2022 om 22:54 De for nam was geweldig. De rest ook zeker lekker. Echter vond had ik grotere porties verwacht als je kijkt naar hoeveel je ervoor betaald. 45 euro voor drie gerechten (couple meal) en je krijgt rond de 200 gram vlees per gerecht. Maarja inflatie:(
25 nov 2022 om 18:57 Het qas heerlijk ik miste alleen die lekkere casave kroepoek die jullie er altijd bij doen en niet verkoper
24 nov 2022 om 20:04 Had wat meer saus bij gemogen. Verder prima!
22 nov 2022 om 11:16 Alles was helemaal top
20 nov 2022 om 22:37 Eten was lauw, omdat het anderhalf uur duurde voordat het bezorgd werd.
18 nov 2022 om 22:23 Heel slecht eten. Wij hebben het na een paar happen weggegooid. Ik heb veel oriëntaals eten gegeten in mijn leven. In buitenland en in Nederland. Dit spant de kroon in hoe smakeloos eten kan zijn. Daar staat geen kok in de keuken. een kluns.
18 nov 2022 om 17:40 Alles lekker als altijd maar zo leuk om ipv kroepoek een bakje met 3 van m'n favoriete dim sum te krijgen met op de deksel een hartje en een smiley. Dat is zo super aardig! Ben de laatste tijd veel ziek en dan is zo een gebaar goud waard! THNX!!!
14 nov 2022 om 13:47 Heerlijk kip soup
13 nov 2022 om 20:14 Order was missing essential items